O nama


1991.

U 6. mjesecu započinjemo sa probama na tadašnjem igralištu NK Borac iz Virovitice i ovim putem se zahvaljujemo ondašnjim vlasnicima, a posebno gospodinu Ratkoviću što nam je omogućio da tamo učimo.


Prva postava grupe "SAN" bila je:

  • Dubravko Biondić-bas gitara
  • Dinko Biondić -bubnjevi
  • Krešimir Kepka-klavijatura
  • Dubravko Lukić-solo gitara
Nakon 6 mjeseci svakodnevnih probi, čak i pod zračnim uzbunama, grupa "SAN" počinje sa svojom prvom svirkom u pivnici "Gašo" gdje počinje i naš posao, koji jako dobro čuvamo i nadamo se radimo.

Sve je više maturalnih zabava,svatova i ostalih fešti.
1993.


    Naravno, ne možemo zaboraviti ni didu Mikeša, Krunoslava Vargovića, koji je jedno vrijeme mijenjao našeg Lukića koji je bio odsutan zbog bolesti.

1994.

Te 1994. godine Krešimir Kepka odlazi u tadašnju grupu "More" i više se i ne vraća u grupu "San". Nakon njegovog odlaska dolaze razne zamjene u kratkim razmacima.

1995.

 U grupu "San" dolazi, sad već i bivši član Vedran Vlajinić. Iste godine kada je došao Vedran, odlazi Dubravko Lukić, iz nepoznatih razloga, navodno nerad. Bez gitariste, trojka, Duba, Dino i Vedran, 6 mjeseci sviraju sve svirke, a zatim Duba i Dino ostavljaju Vedrana na 4 mjeseca.
Sa braćom Sabolić, Tomislavom i Tihomirom, stvaraju novi "Chicago" bend. Nije baš išlo, svirka je bila odlična ali nešto nije štimalo. Ponovo zovu Vedrana i traže gitaristu.

Dolazi Vlado Batrac koji ostaje 4 godine. Pošto je Dubi trebao još jedan vokal, Vlado odlazi u grupu "Zodijak", gdje i danas svira. Na Vladino mjesto dolazi Damir Strbat-Strbo, koji ostaje također 6 godina i 10 mjeseci.

Dvije godine poslije u grupu dolazi harmonikaš i klavijaturista Andrija Perak. Uhodan bend radi punom parom no Strbo odlazi iz poslovnih razloga. Opet ostajemo bez gitariste. Pozivamo starog mačka Fikreta Balića-Fiću i on ostaje nažalost samo 4 mjeseca.

Tražili smo novog gitaristu i nakon dugo vremena konačno u grupu "San" dolazi Marin Balen koji će, nadamo se, ostati do kraja.


2010.

Sa 01.01. u grupu "San" stiže pojačanje iz grupe "Vruća linija" ("Hotline"), Nikola Jankov, harmonikaš i klavijaturist, dok odlazi Vedran Vlajinić.
I naravno nikako ne smijemo zaboraviti spomenuti i našeg prijatelja od malih nogu bez kojega grupa "San" ne bi bila to što danas je, a on je Antonio Nemet, zvani KEGA, naš "nosač zvuka".
Eto to bi bilo ukratko o nama, a ako nekoga nešto još zanima, pitajte slobodno. Zahvaljujemo se svima koji su nam pomogli i uputili nas na pravi put. Ako smo nekoga zaboravili,oprostite nam.
Voli vas vaša grupa "SAN".

Zajedno sa vama 20 godina!2015.

 
Grupa San u toj postavi radi sve do 5 mjeseca 2015. godine kada iz grupe San odlazi jedan od osnivača i dugogodišnji član,ikona i prvi vokal Dubravko Biondić Duba.Na njegovo mjesto dolaze dva nova člana pjevač Andrija Petrić kao dugogodišnji vanjski suradnik i na bass gitari a  ujedno i vokal Domagoj Kraljić-Pajdo.Grupa San i dalje radi punim intenzitetom,kvalitetom i entuzijazmom kao i do sada te se nadamo da će i tako ostati za ubuduće.

 
 
                           Sadašnju postavu grupe San čine:

 
                                   -DINO (DINKO) BIONDIĆ-bubnjevi,prateći vokal
                                          -NIKOLA JANKOV-harmonika,klavijature,prateći vokal
                 -MARIN BALEN-gitara,kontra,vokal
                                         -ANDRIJA PERAK-klavijature,harmonika,prateći vokal
   -ANDRIJA PETRIĆ-vokal
                                        -DOMAGOJ KRALJIĆ PAJDO-bass gitara,berda,vokal 
 
Vole vas vaši "Sanovci"

Zajedno sa vama 25 godina !